Обиљежавање 40 година од Олимпијаде у Сарајеву

3

Град Источно Сарајево сутра ће симболично обиљежити 40 година од одржавања Зимских олимпијских игара у Сарајеву 1984. године.

Градска управа ће овај датум обиљежити у сарадњи са Олимпијским центром „Јахорина“, градском Туристичком организацијом и aparthotelom „Вучко“.

Тим поводом, у 15.00 часова биће организован свечани ручак са члановима Међународног олимпијског комитета у aparthotelu „Вучко“ којем ће, осим представника града Источно Сарајево и градских општина, присуствовати некадашњи југословенски олимпијци Јуре Франко, Бојан Крижај, Матеја Свет и Санда Дубравчић, најављено је из Градске управе.

Свечана академија поводом 40 година од одржавања Зимских олимпијских игара у Сарајеву биће одржана у суботу, 10. фебруара, у Културном центру Пале са почетком у 20.00 часова.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
3 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

A učesnici XIV zimskih olimpijski igara rođeni Paljani nisu pozvani na tu večeru. Ma u pravu ste, preči su nama Slovenci.

Na Palama svi bolje prolaze od Paljana. Da li je tako na Sokocu, Rudom, Cajnicu, Foci…?

Djeca Pala ne mogu ni skijati u sezoni. Dali toboz sezonsku kartu ali samo za radne dane.U stvarnosti djeca ne mogu skijati jer tim danima idu u skolu.
Brzobrazluk Ljevnjaica bez kraja!