Obavještenje opštine Pale

0

Preduzeće „Sarajevooinvest“ DOO Pale predalo je zahtjev Odjeljenju za prostorno uređenje, saobraćaj i komunalne poslove grada Istočno Sarajevo zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za izgradnju postrojenja – pogon za impregnaciju drvenih elektro i TT sstubova i željezničkih pragova na području opštine Pale planirane godišnje proizvodnje 12.000 m3.

Kako se radi o postrojenju za koje u skladu odredbi člana 3. Pravilnika o postrojenjima koja mogu biti izgrađena i puštena u rad samo ukoliko imaju ekološku dozvolu („Službeni glasnik Republike Srske“, broj 124/12 i za koja je obavezno izdavanje ekološke dozvole shodno odredbama člana 81. i 88. Zakona o zaštiti životne sredine (Službeni glasnik Republike Srpske“, broj 71/12) neophodno je omogućiti zainteresovanoj javnosti uvid u navedeni zahtjev i raspoloživu tehničku dokumentaciju.

Pozivaju se sva zaniteresovana pravna i fizička lica da u roku od 30 dana, a najkasnije do 25. septembra 2014. godine, izvrše uvid u tehničku dokumentaciju i dostave eventualne primjedbe i prijedlore na navedenu tehničku dokumentaciju. Uvid u dokumentaciju i dostavljanje primjedjbi može se izvršiti u prostorijama opštine Pale – Odjeljenje za prostorno uređenje i stambeno – komunalne poslove svakog radnog dana u vremenu od 9:00 do 14:00 časova.

(opština Pale)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare