Novogodišnja priredba i paketići u Domu lica sa invaliditetom

0

VIŠEGRAD – U Domu lica sa invaliditetom u Višegradu održana je novogodišnja priredba u kojoj su učestvovali korisnici ove ustanove, a Djed Mraz im je dodijelio poklone.
Direktor ove javne ustanove Zoran Vasiljević rekao je novinarima da je novogodišnja priredba organizovana zahvaljujući pomoći kompanije „Mtel“, koja je obezbijedila paketiće za korisnike ove ustanove.

„Naš saradnik Davor Kaljević je poslao pismo kompaniji `Mtel` u kojem je izrazio želju da se pomogne ova ustanova. Ovo je značajan dan, posebno za osobe koje su ovdje smještene i one se neizmjerno raduju ovom danu, a sa priredbom su prezadovoljni jer su naučili da se raduju sitnicama“, istakao je Vasiljević.

On se zahvalio kompaniji „Mtel“ koja je u okviru ove pomoći, osim paketića, donirala dvije ugaone garniture, stoliće i vatromet.

Vasiljević je dodao da je svaka pomoć značajna za ovu ustanovu, a posebno ove veće, jer se u ovakvoj ustanovi radi težak posao sa djecom koja su ometena u razvoju.

Davor Kaljević iz Sokoca, koji je napisao pismo kompaniji „Mtel“, kaže da je veoma srećan zbog pomoći koja je uručena u ovu ustanovu.

„Smatram da bi trebalo što više ljudi da pomogne i da ugleda radost na ovim licima, a posebno u pretprazničnim danima“, kaže Kaljević.

Korisnica Zora Antunović kaže da je prezadovoljna priredbom i zahvalna je svima koji su obezbijedili novogodišnje paketiće.

U Domu lica sa invaliditetom u Višegradu smješteno je 174 korisnika iz cijele BiH i ovo je jedina ustanova koja se bavi smještajem ženske djece ometene u razvoju.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare