Novo ruho “Jahorinki”

0

Odbojkašice Jahorine bez dugogodišnjih igračica iz prve postave: Veselinke Slijepčević, Jelene Bakmaz, Jovane Garić, Jelene Tabaković, Jovane Brčkalo (neizvijestan je i nastup Svetlane Tabaković) krenule su sa pripremama za novu sezonu. Poslije ispadanja iz Premijer lige “Jahorinke” će biti u novom “ruhu” i sa mladim snagama nastupaće u elitnom klupskom takmičenju Republike Srpske.

Trener Danilo Tadić, okupio je Paljanke u dvorani “Peki” i počeo je pripreme za nastupajuću sezonu, te računa na sljedeće odbojkašice: Milicu Krajišnik, Goranu Sorak, Danijelu – Dadu Jasiku, Nataliju Filipovac, Milicu Kusmuk, Nikolinu Klačar, Nevenu Bojanić, Jelenu Jugović, Nikolinu Stevanović i prinove, nove “brucoškinje” Univerziteta Istočno Sarajevo: Višegrađanku, Marijanu Spasojević koja igra na poziciji srednjeg blokera i Jelenu Komlenović iz Kalinovika koja igra na poziciji primač servisa.

Radi se konbinovano na sticanju fizičke spreme i sa loptom, sa puno elana i motiva da se što spremnije dočeka sezona koja počenje 20. septembra četvrtfinalnim utakmicama Kupa Srpske, a prvo ligaško kolo na rasporedu je 27. septembra.

OK “Jahorina” u sezonu ulazi sa skromnim ambicijama i sa željom da se afirmišu mlade snage, a primarni je cilj očuvanje prvoligaškog statusa.

Jahorinkama želimo mnogo sportske sreća za izazove kiji su pred njima.

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji “border” na Palama.


Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments