Novi uspjeh Miroslava Gajovića

0

U periodu 19. 11. 2010. – 21. 11. 2010. u olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu je održano Evropsko prvenstvo u džudou. Državni prvaci u svojim kategorijama iz ukupno 44 zemlje su se borili na ovom prestižnom takmičenju.

Bosnu i Hercegovinu je predstavljao Miroslav Gajović u kategoriji do 60 kilograma, inače član Džudo Kluba Rajko Kušić sa Pala. Miroslav je ostvario evropski plasman, osvojivši sedmo mjesto i tako se  plasirao među prvih deset takmičara u Evropi. Iako je tek ušao u starosnu kategoriju juniora Miroslav se borio u kategoriji seniora, što dodatno govori o tome da se radi o izuzetno kvalitetnom sportisti. Sigurno je da bi ovaj mladi sportista ostvario bolji rezultat na ovom takmičenju, ali kada je trebalo da se bori za bronzanu medalju bio je prisiljen da prekine takmičenje zbog povrede.

Bez obzira na nesretne okolnosti koje su ga pratile tokom ovog takmičenja Miroslavov rezultat ga svrstava u red najboljih sportista u Republici Srpskoj, a kako neslužbeno saznajemo radi se o najboljem rezultatu u džudou u Republici Srpskoj za 2010. godinu.

Iskrene čestitke mladom Gajoviću!

(M – www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare