Nove snježne padavine i niske temperature i u narednim danima

0

U Republici Srpskoj danas će preovladavati oblačno vrijeme sa kišom, u višim predjelima sa susnježicom i snijegom i dnevnom temperaturom od tri do devet stepeni Celzijusovih.

Noćas je u Palama palo oko 10 cm snježnog pokrivača, dok je visina snijega na Jahorini trenutno oko 130 cm.

Padavine su najavljene i naredna dva dana, dok se na planinama očekuje i do 30 cm novog pokrivača, što bi značilo da će skijanje na Jahorini biti moguće vjerovatno do kraja aprila.

LJubitelji zimskih sportova su juče u velikom broju uživali na Jahorini na kojoj su proteklih dana snježne padavine stvorile još bolje uslove za skijanje.

„Iako je april, uslovi za skijanje su odlični. Narednih dana očekujemo nove snježne padavine, što će produžiti zimsku sezonu“, izjavila je portparol Olimpijskog centra „Jahorina“ Ivana Lizdek.

Ona je podsjetila da je vertikalni transport u funkciji do 15. aprila.

„Ako bude interesovanja i mogućnosti za Olimpijski centar, nije isključena mogućnost da i nakon tog datuma, pojedini vertikalni transporti rade. Odluka o tome biće naknadno donesena“, rekla je Lizdekova.

Prema njenim riječima, u Olimpijskom centru očekuju da će i narednog vikenda, tokom pravoslavnog Vaskrsa, biti mnogo posjetilaca

Web cam Poljice Web cam Ogorjelica I izlazna stanica


Web cam Poljice – Baby lift Web cam Ogorjelica vrh


(www.palelive.com / Foto: N.Š. / Web cams: OC Jahorina)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare