Nova radna mašina za komunalno preduzeće

0

ROGATICA – Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ Rogatica danas je dobilo novu, radnu, multifunkcionalnu mašinu tzv. „skip“ koja im je bila prijeko potrebna.

Mašina vrijednosti 120 hiljada KM nabavljena je u okviru projekta „VIK“ rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže u Rogatici i prigradskim naseljima, a isporučilac je preduzeća „Mibral“ DOO, koje je izvođač radova na ovom značajnom projektu.

„Kompletan projekat se, na zadovoljstvo građana i Opštinske uprave, realizuje planiranom dinamikom. I ova mašina isporučena je po dogovoru i na vrijeme. Ovo je još jedan od pozitivnih efekata projekta, jer smo sada ojačali i komunalno preduzeće i učinili ga spremnijim za otklanja kvarove na infrastrukturi kojom gazduje“ zadovoljan je načelnik opštine Rogatica Tomislav Puhalac.

„Mašina će preduzeće učiniti znantno operativnijim nego što je do sada bilo, kako u pogledu otlanjanja kvarova na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, tako i na planu izvođenja uslužnih, zemljanih radova koje preduzeću može donijeti nove prihode“ kaže direktor preduzeća Aleksandar Bojović.

Koliko je nama poznato ovo je prva nova „iz šike“ radna mašina koja je stigla u Rogaticu u poratnim godinama.

U narednom periodu, u okviru istog projekta, JKP „Vodovod i kanalizacija“ Rogatica treba da dobije i novu, savremenu opremu za detekciju kvarova koja će im znatno olakšati svakodnevne poslove.

(www.palelive.com / www.opstinarogatica.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments