Nova kružna raskrsnica vrijednosti 500.000 KM

0

VLASENICA – Na području opštine Vlasenica počela je izgradnja kružne raskrsnice na mjestu ukrštanja magistralnih puteva iz pravca Istočnog Sarajeva, Beograda i Banjaluke, a investicija je vrijedna 500.000 KM.

Prije dvije godine potpisan je ugovor sa „Putevima Republike Srpske“ o zajedničkoj izgradnji kružne raskrsnice, za koju je opština Vlasenica riješila imovinskopravne odnose i izradila projektnu dokumentaciju, a „Putevi“ su investitor projekta.

Načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević izjavio je Srni da je rješavanje imovinskopravnih odnosa bilo veoma složeno, ali da je zajedno sa saradnicima uspio da riješi problem i počne ovaj projekat, koji je veoma važan za stanovnike Vlasenice, ali i sve učesnike u saobraćaju, jer se time značajno povećava njihova bezbjednost.

„Ovim će se riješiti dugogodišnji problem kada je riječ o, posebno teretnom saobraćaju, iz pravca Han Pijeska prema zapadnom dijelu i obrnuto, a i to će biti jedna savremena saobraćajnica kojom ćemo promijeniti sliku našeg grada. Ukoliko vremenske prilike dozvole radovi će biti završeni za mjesec dana“, izjavio je Kraljević.

Izvođač radova na kružnoj raskrsnici je preduzeće „Zvornik-putevi“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare