Nova kolekcija proizvoda od Swarovski kristala u „Kristali i minerali“

0

Ukoliko želite zasijati na maturskim večerima, vjenčanjima i proslavama, firma „Kristali i minerali“ vam nudi kolekciju nakita „Djidji & Co“ izrađenog od autentičnih Swarovski kristala.

Obradujte nekoga poklonom iz neke od kolekcija: Standardne, Pure Pleasure, Natural feeling ili Fancy Casual kolekcije nakita, a sve kolekcije možete pogledati u prodajnom mjestu „Kristali i minerali“ koje se nalazi u prizemlju Tržnog centra Tom, pored Unicredit banke.

Tu je i nova kolekcija koja je kreirana sa željom da se kupcima ponudi linija proizvoda koja će kombinovati svu raskoš Swarovski kristala sa vrhunskim kvalitetom izrade kakvu gajimo u Djidji & Co, garantujući pritom dugotrajnost i udobnost svakog komada nakita.

Kolekciju karakteriše selekcija vrhunskog fensi i okruglog kamenja od Swarovskog, čija ljepota dolazi do punog izražaja u kombinaciji sa „allergy free“ metalnim elementima u trendi boji platine, koje krase velika izdržljivost i otpornost. Sam izbor boja je izuzetan i u „Kristali i minerali“ su se potrudili da ponude kako klasičnu eleganciji iz Swarovski palete boja tako i najnovije trendi boje i efekte.

U kolekciji se nalaze komadi nakita u rasporu od od 4mm (malene naušnice) do velikih 16-milimetarskih rivolija. Kulak naušnice prate sličan raspon i teško da ćete ostati neprimjećeni.

Radno vrijeme „Kristali i minerali“ je od ponedjeljka do petka u intervalu od 10:00h do 18:00h i subotom od 10:00h do 16:00h.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/kristali-i-minerali/] width=[40] height=[40] title=[Nova kolekcija proizvoda od Swarovski kristala u „Kristali i minerali“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb40_] thumb_cache_dir=[thumbs40] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[80]}

(www.palelive.com)

Save

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare