Nisu se obrukali u Beču

0

ROGATICA – Fudbaleri Fudbalske škole „Mladost“ iz Rogatice od 17. do 21. maja boravili su na turniru u Beču. Učestvovalo je 56 selekcija iz petnaestak zemalja iz cijele Evrope: BiH-RS, Srbija, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora, Slovenija, Poljska, Slovačka, Njemačka, Češka, Rumunija, Bugarska, Mađarska, Austrija i Albanija. Utakmice su se igrale na 6 stadiona odlično pripremljenih za igru, a svaki od susreta bio je više nego dobro posjećen.

Naši dječaci odigrali su ukupno 7 utakmica, zabilježili su tri pobjede, dva neriješena rezultata, a u dva susreta su poraženi: bolji su bili od Wiđev-a (Poljska), Bijelog polja (Crna Gora) i Austrijske FCA; remizirali su sa osvajačem ovog turnira Wienna-om i beogradskom školom fudbala „Alfa“. Oba poraza pretrpili su već prvog dana turnira i to od Novog Pazara i Kikinde.

„Iako je turnir bio za izlazno godište 2001. mi smo otputovali sa 3 dječaka ovog godišta i sa kompletnom generacijom rođenom 2002-ge godine. Mada nam rezultat nije bio u prvom planu zadovoljni smo 15 mjestom.

Pa i više nego zadovoljni. Posljednjeg dana turnira utvrđeno je kako je ekipa Tutina imala starije dječake, pa je i naš plasman podignut za jednu poziciju. Koristim se prilikom i da se zahvalim onima bez čije pomoći naši dječaci ne bi nastupili u Beču: Š.G. „Sjemeć“ Rogatica, Opština Rogatica, d.o.o. „Ikonić“, d.o.o. „Slap“ Žepa, Sporsko društvo Rogatica, d.o.o „Vizion“, d.o.o „Rađen“, d.o.o. „Power“, d.o.o. „Ileks“, d.o.o „Despot“, Knjigovodstvena agencija Mirić, d.o.o. „Tehnoprom“, d.o.o. „Art-mermer“, BK Company, caffe „Dionis“, caffe „Roma“ i d.o.o „Montenegros“ rekao je na kraju izjave Mladen Simsija, trener Fudbalske škole Mladost Rogatica.

(www.palelive.com / www.opstinarogatica.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare