Nikoljdanski paketići za učenike u odjeljenju sa posebnim potrebama

0

VIŠEGRAD – Učenicima Odjeljenja sa posebnim potrebama Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Višegradu podijeljeni su nikoljdanski paketići, u organizaciji Crvenog krsta Višegrad.

Učiteljica Olivera Milisavljević rekla je da Crveni krst svake godine obraduje djecu poklonima na Nikoljdan, ali i za Nedjelju djeteta, te za novogodišnje i božićne praznike.

„Osim slatkiša, imamo poklone koje čine nastavni materijal, bojica i blokovi i ova organizacija pokazala je da vodi brigu o djeci u ovom odjeljenju“, rekla je Milisavljevićeva.

Stručni saradnik opštinske organizacije Crvenog krsta Slavica Marković rekla je da je ovo tradicionalna posjeta povodom nikoljdanskih praznika učenicima Odjeljenja sa posebnim potrebama.

„Sa nama su danas naši mladi volonteri, učenici Osnovne škole, koji su zajedno sa nama donijeli djeci u ovom odjeljenju novogodišnje paketiće“, rekla je Markovićeva.

Ona je istakla da ovi pokloni mnogo znače učenicima jer se oni obraduju, kao i da je izgrađeno prijateljstvo između volontera Crvenog krsta Višegrad i učenika ovog odjeljenja.

Markovićeva je najavila da će uskoro predstavnici Crvenog krsta Višegrad posjetiti Udruženje „Moj prijatelj“ i uručiti članovima tog udruženja prigodne poklone povodom nastupajućih praznika.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare