Nestao trogodišnji dječak

0

VIŠEGRAD- U višegradskom naselju Međeđa nestao je trogodišnji dječak Alen Bukva, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

U saopštenju se navodi da je dječakova majka juče u 8.00 časova Policijskoj stanici Višegrad prijavila da je 16. maja oko 15.00 časova nestao njen maloljetni sin Alen Bukva, rođen 2009. godine.

Prema izjavi majke, dijete se u navedeno vrijeme igralo ispred njihove porodične kuće, koja se nalazi pored lokalnog puta Međeđa – selo Crijep. Na sebi nije imao odjeću niti obuću. Riječ je o dječaku visine oko 80 centimetara, tjelesne težine oko 15 kilograma, duže svjetlije plave kose, plavih očiju, okruglog lica, pravilnog nosa i malih ušiju.

Od ličnih znakova majka je navela izražen stomak i veliki mladež iza desnog uha, te izraženu mucavost.

O navedenoj prijavi obaviješten je nadležni tužilac, koji je dao saglasnost da budu preduzete neophodne mjere i radnje s ciljem pronalaska nestalog dječaka.

Odmah nakon prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta i obavili razgovor sa porodicom i mještanima naselja Crijep i Međeđa, s ciljem prikupljanja operativnih informacija.

Policijski službenici Policijske stanice Višegrad izvršili su juče obilazak terena oko porodične kuće u kojoj je dječak živio, kao i obalu Drine, a pripadnici Jedinice za podršku trenutno se nalaze na terenu i vrše pretragu užeg i šireg područja.

Iz CJB Istočno Sarajevo upućen je apel građanima da, ukoliko dođu do bilo kakvih saznanja o nestalom dječaku, odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu na besplatan policijski broj 122.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare