Nema prijava o ugroženim licima

0

ISTOČNO SARAJEVO – Na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo danas nema prijava o ljudima koji su ugorženi zbog snježnih nepogoda, potvrdio je Srni dežurni operativni.
Kada je riječ o čišćenju saobraćajnica, prema riječima direktora Komunalnog preduzeća „Rad“ Momira Bjelice, stanje je mnogo bolje nego što je bilo juče.

„Stanje danas je puno bolje, iako je sve daleko od dobrog. Oslobođena je jedna saobraćaja traka prema Petrovićima. Prema Tilavi i Kleku takođe je oslobođen put“, rekao je Bjelica.

Kada je riječ o saobraćajnicama koje održavaju „Romanijaputevi“, dežurni na centralnom punktu Njegoš Samardžija izjavio je Srni da su svi magistralni pravci prohodni kao i većina regionalnih.

„Jedini problem je na dionici Han Pijesak – Nevačka gdje je obrušena lavina. Tamo će biti upućena mehanizacija i to ćemo pokušati da riješimo. U toku dana pokušaćemo da proširimo i tamo gdje je očišćena samo jedna kolovozna traka“, dodao je Samardžija.

On je napomenuo da se saobraća otežano zbog ugaženog snijega i da trenutno nema zastoja osim ograničenja za teretna motorna vozila.

U autobuskoj stanici Istočno Sarajevo Srni je rečno da se autobuski saobraćaj ne odvija redovnom dinamikom i da je za sada predviđen polazak samo dva autobusa na linijama za Bijeljinu sa polaskom u 9.15 časova i Beograd u 12.30 časova.

Slična situacija je i što se tiče autobuskih polazaka sa Pala odakle je po jedan autobus krenuo za Beograd i Novi Sad.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments