Nastupio Neša Galija

0
Nastupio Neša Galija
Nastupio Neša Galija

VLASENICA – Drugog dana „Bir festa“, koji se održava u Vlasenici i čiji je jedan od pokrovitelja ova opština, na festivalskoj bini nastupio je popularni niški roker Nenad Milosavljević, poznatiji kao Neša Galija.

U okviru sinoćnjeg programa, uz Milosavljevića, nastupili su i vlasenička rok grupa „Ad hok bend“, „Arka bend“ iz Bijeljine, te di-džej Zee.

Velikom broju okupljenih Vlaseničana i njihovih gostiju u gradskom parku obratio se i načelnik Vlasenice Miroslav Kraljević, koji je rekao da je srećan zbog toga što se, po prvi put, jedan tako važan muzički događaj održava u tom gradu.

„Ja kao načelnik i opština Vlasenica moramo da učinimo sve da se vrati život ovoj opštini, koja je, nažalost, u proteklih nekoliko godina otišla u nekom drugom pravcu. To nam je obaveza da radimo, više stvaramo i da učinimo život ljudima koliko-toliko ljepšim, bez obzira koliko je teško vrijeme u kojem živimo“, rekao je Kraljević.

U okviru završne festivalske večeri, večeras će na bini u gradskom parku nastupiti Lovnički hor, a potom grupe „Ad hok bend“ i „Arka bend“, di-džej Veki, te zvijezda večeri, Amel Ćurić i njegov bend.

Organizatori i pokrovitelji „Bir festa“ su Kulturni centar Vlasenica i opština Vlasenica.

 

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare