Nastavljeni radovi na dogradnji prostorija FK „Romanija“

0

U Sportskom centru „Vlajko Petrović“ u Palama nastavljeni su radovi na dogradnji prostorija fudbalskog kluba „Romanija“.

Po riječima Predsjednika fudbalskog kluba „Romanija“ Nenada Đapića, obezbjeđena su donatorska sredstva za nastavak radova na izgradnji višenamjenske sale neophodne za poboljšanje uslova vaspitno – obrazovnog rada u klubu, podizanje svijesti o značaju i potrebi bavljenja sportom, socijalizaciji mladih ljudi, pripremi i analizi utakmica, održavanja sastanaka ekipa svih uzrasta, sastanaka uprave i stručnog štaba te sastanaka sa roditeljima.

Sala će ujedno biti i trofejna i spomen sala sa istorijskim pregledom generacija paljanske omladine koji su pronosili slavu paljanskog fudbala i sporta, kulturnih vrijednosti i dostignuća.

Klub posebnu zahvalnost duguje World Vision-u na doprinosu u pomoći i dogradnji te sugrađanima: Acu Stanišiću, Veljku Golijaninu, Stojanu Granzovu, Branu Parađini, Nadi Šarac, Branu Lopatiću, Zoranu Popiću, Veliboru Lučiću, Dadu Luledžiji, Zoranu Ćosiću, Ćirki Lučiću, Miljanu Lopatiću, Predragu Gutalju, Velji i Ljubiši Taniću, Milomiru Kusmuku, Radomiru Petroviću, Rašu Radoviću, Radu Kovačeviću i drugima, koji su u najtežim trenucima u istoriji kluba, nesebično pomogli da ne dođe do gašenja najstarijeg paljanskog sportskog kluba i dali podstrek da istraju i stvore adakvatne uslove za generacije koje dolaze.

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare