Napreduje rad sa mladim igračima Studenta

0
Izgradnjom dvorane sportski klubovi iz Pala dobili su kvalitetne uslove za rad. Blagodeti „Pekija“ koriste i mladi odbojkaši našeg premijerligaša „Studenta“.
Pod stručnim nadzorom i budnim okom trenera Bojana Tomića i profesora fizičke kultura Predraga Košarca, iskusnih i provjerenih premjerligaških igrača, oko dvadesetak dječaka uče osnove odbojkaške igre.

Redovnim treningom i zalaganjem svoj talenat za igru već iskazuju Nikola Fuštar, Marko Janković, Ivan Klačar, Siniša Fuštar, te Nemanja Plakalović, Aleksandar Šarović, Bojan Gluhović, Dejan Obradović, Ilija Savić, Igor i Ognjen Lizdek, Dimitrije Kovačević, Filip Drašković, Jovan Radović, Savo Rašević, Neven Dragutinović, Uglješa Marković, Nebojiša Mitrović i Stefan Malbašić.

Treninzi mladih odbojkaša odvijaju se dva puta sedmično, utorkom u terminu 17.00 – 18.30 h i četvrtkom 15.30 – 17.00 h, a mjesečna članarina iznosi 15 KM. Upis djece može se izvršiti prije i poslije treninga ili na kontakt telefon 065 / 795-435.

Idealni uslovi i pravilan rad sa djecom koja će sigurno dati razultate i u „Studentu“ se nadaju da ćemo i dalje biti prepoznatljivi po dobrim i kvalitetnim odbojkaškim klubovima.


OK Student

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama. Drugi članci sa tagom Čedo Matović.


Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare