Najuspješnija Gorana Cvijetić sa osvojene četiri medalje

0

SOKOLAC – Atletičarka sa Sokoca Gorana Cvijetić proglašena je za najuspješniju sportistkinju 52. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara, održanih u Požegi, sa četiri osvojene medalje – po dvije zlatne i dvije srebrne.
Na Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama, koje su završene juče, takmičilo se oko 2.000 sportista iz 28 opština iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

Sportisti sa Sokoca takmičili su se u šest od ukupno 15 disciplina i osvojili brojne medalje.

Cvijetićeva je osvojila zlatne medalje u trkama na 100 i 400 metara i srebro u trkama na 200 i štafeti četiri puta 100 metara.

Mladena Petrušić osvojila je zlatnu medalju u skoku uvis, dok je u bacanju kugle osvojila bronzanu medalju. Sara Lučić osvojila je srebro u disciplini skok uvis, a Milica Jović bronzanu medalju u bacanju koplja.

Ratko Đurović osvojio je srebrnu medalju u bacanju koplja, a Aleksandar Lučić u ovoj disciplini bronzanu medalju. Duško Marić dobitnik je srebrne medalju u skoku uvis.

Srebrne medalje u streljaštvu osvojili su Jovana Mačar i Ivan Đurković u pojedinačnom plasmanu, dok su ekipno muškarci u streljaštvu bili prvi, a žene druge.

U odbojci na pijesku ekipa iz Sokoca u sastavu Jovana Bakmaz, Milica Radović i Maja Batinić osvojile su zlatnu medalju.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare