Najnovije priznanje – Potvrda opravdanosti ulaganja

0

ANDRIĆGRAD – Priznanje Privredne komore Republike Srpske nedavno dodijeljeno Andrićgradu za doprinos razvoju turizma potvrđuje opravdanost ulaganja u grad od kamena, a najbolji pokazatelj uspješnosti projekta su turisti koji dolaze sa svih strana, izjavio je Srni menadžer Andrićgrada Đorđije Šipčić.
Šipčić kaže da je priznanje dodijeljeno u okviru manifestacije „Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske za 2014. godinu“ veoma značajno i da predstavlja dodatni podstrek da se nastavi sa radom da Andrićgrad postane još atraktivnija destinacija.

„Andrićgrad je prepoznatljiv i po brojnim kulturnim manifestacijama. Već 19. aprila Andrićgrad će biti domaćin internacionalnog Vaskršnjeg folklornog festivala, koji će okupiti 350 učesnika iz Rusije, Poljske, Rumunije, Srbije i BiH“, najavio je Šipčić.

On je naveo da je samo tokom prošle godine Andrićgrad posjetilo 200.000 turista, a ove godine se očekuje da će ih biti još više.

„Za Andrićgrad vlada veliko interesovanje u BiH i u okruženju. Ovaj turistički kompleks pokazao se kao pravi pogodak za cijelu regiju i za BiH“, istakao je Šipčić.

Šipčić je rekao da je najavljen i veliki broz ekskurzija iz Republike Srpske i Srbije, što će poboljšati i promociju samog Andrićgrada.

On je rekao da je Andrićgrad predstavljen na Sajmu turizma u Beogradu, kao i na ostalim internacionalnim sajmovima u Berlinu, Briselu i Ženevi.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare