Najbolji DŽudista Nemanja Majdov

0

ISTOČNO SARAJEVO – Nemanja Majdov, član DŽudo kluba /DŽK/ “Randori”, najbolji je sportista opštine Istočno Novo Sarajevo u 2012. godini, a najuspješniji sportski kolektiv Atletski klub /AK/ “Slavija”.

Na tradicionalnoj manifestaciji izbora najboljih, drugo mjesto u kategoriji najboljih sportista zauzeo je Andrej Zurovac član “Jahorina-ski” kluba, a treće Jovana Popić, članica AK “Slavija”.

Najuspješniji trener je Bojan Jolić iz Rukometnog kluba “Slavija”, a najuspješniji sportski radnik LJubiša Majdov iz DŽK “Randori”.

Specijalno priznanje u kategoriji slijepih i slabovidih pripalo je Šahovskom klubu “Hendikep”, a specijalno priznanje “Ambasador sporta” Milošu Lalu iz Karate kluba “Slavija”.

Za najperspektivnije sportiste na području opštine Istočno Novo Sarajevo proglašeni su Mia Zurovac i Nikola Mikavica iz DŽK “Slavija”.

Načenik opštine Istočno Novo Sarajevi LJubiša Ćosić rekao je u obraćanju velikom broju prisutnih da je ova opština, kao mala sredina, prepoznatljiva po uspjesima sportista.

“Moramo podržati masovnost u sportu, pa sve do rekreacije, ali i profesionalizam. Jedno bez drugog ne može”, naglasio je Ćosić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments