Najbolji DŽudista Nemanja Majdov

0

ISTOČNO SARAJEVO – Nemanja Majdov, član DŽudo kluba /DŽK/ „Randori“, najbolji je sportista opštine Istočno Novo Sarajevo u 2012. godini, a najuspješniji sportski kolektiv Atletski klub /AK/ „Slavija“.

Na tradicionalnoj manifestaciji izbora najboljih, drugo mjesto u kategoriji najboljih sportista zauzeo je Andrej Zurovac član „Jahorina-ski“ kluba, a treće Jovana Popić, članica AK „Slavija“.

Najuspješniji trener je Bojan Jolić iz Rukometnog kluba „Slavija“, a najuspješniji sportski radnik LJubiša Majdov iz DŽK „Randori“.

Specijalno priznanje u kategoriji slijepih i slabovidih pripalo je Šahovskom klubu „Hendikep“, a specijalno priznanje „Ambasador sporta“ Milošu Lalu iz Karate kluba „Slavija“.

Za najperspektivnije sportiste na području opštine Istočno Novo Sarajevo proglašeni su Mia Zurovac i Nikola Mikavica iz DŽK „Slavija“.

Načenik opštine Istočno Novo Sarajevi LJubiša Ćosić rekao je u obraćanju velikom broju prisutnih da je ova opština, kao mala sredina, prepoznatljiva po uspjesima sportista.

„Moramo podržati masovnost u sportu, pa sve do rekreacije, ali i profesionalizam. Jedno bez drugog ne može“, naglasio je Ćosić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare