Načelnik razgovarao sa privrednicima

0
Načelnik razgovarao sa privrednicima

VIŠEGRAD – Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević održao je danas sastanak sa privrednim subjetima sa područja ove opštine, sa ciljem unapređenja privrede ovog grada.

„Na ovaj sastanak, koji je bio veoma konstruktivan, pozvali smo sve privredne subjekte u našoj opštini, a plan nam je da za narednih nekoliko mjeseci organizujemo sastanak sa svim zainteresovanim privrednim subjektima iz različitih zemalja, kako bi se pokrenule određene djelatnosti na ovim prostorima“, istakao je Đurević.

On je dodao da će tada opština predstaviti potencijale koje ima, kako bi animirala i druge da ulažu u Višegrad.

„Mi smo čuli od svih privrednika koji su bili na današnjem sastanku njihove prijedloge i sugestije. Bilo je dosta pitanja na koje smo im dali odgovor, a bilo je i dobrih tema i ideja, sa ciljem poboljšanja života građana opštine Višegrad“, rekao je Đurević.

On je naveo da su privredni subjekti kao jedan od problema sa kojima se Višegrad susreće, iznijeli problem javnog toaleta.

„Mi ćemo planirati određena sredstva u budžetu opštine i što prije krenuti sa izgradnjom ili rekonstrukcije određenog prostora za koji smatramo da bi mogao biti javni toalet, jer svi ugostitelji u gradu imaju problem kada dođu turisti“, dodao je Đurević.

Privatni preduzetnik Marina Simić istakla je značaj današnjeg sastanka, koji je veoma važan za razvoj ove lokalne zajednice.

„Svi privredni subjekti treba da daju svoj doprinos, a zahvaljujući načelniku opštine obogatili smo turističku ponudu Višegrada vozićem koji je nova atrakcija u gradu“, dodala je Simićeva.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare