Načelnik priredio tradicionalni novogodišnji prijem

0

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević i ove godine priredio je tradicionalni novogodišnji prijem za poslovne saradnike, privrednike, predstavnike javnog i kulturno-sportskog života opštine kao i medija.

Bila je ovo prilika da se iskaže zahvalnost za dobru poslovnu saradnju u protekloj godini, ali i želja da se ta saradnja unaprijedi u narednoj 2016. godini.

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovčević rekao je da je protekla 2015. godina bila uspješna za opštinu Pale, prvenstveno jer su svi najavljeni projekti i realizovani kako oni koje su radili sami tako i brojni projekti realizovani u saradnji sa drugim institucijama.

„Nisu manje značajne ni političke pobjede koje je opština Pale ostvarila u protekloj godini kojima je zaustavljena deinstitucionalizacija Pala kao što je opstanak CJB Istočno Sarajevo na Palama, ostanak odsjeka Prirodno matematičkog fakulteta na Palama, odlaganje odluke o parku prirode Jahorina do iznalaska zadovoljavajućeg rješenja za sve zainteresovane strane, itd.“, rekao je Kovačević i dodao da uprkos teškom ekonomskom momentu opština Pale nije stala sa razvojem.

Na samom kraju godine, pored sumiranja rezultata, potpisivanjem sporazuma i protokola, opštinska vlast nagovjestila je smjernice svojih aktivnosti u narednoj godini kao što je rekonstrukcija obdaništa, nabavka saniteta za Dom zdravlja i brojni infrastrukturni projekti kojima se brine o ravnomjernom razvoju opštine.

(www.palelive.com / D.B.)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare