Načelnik organizovao prijem za OK „Jahorina“

0

Načelnik opštine Pale Boško Jugović danas je u svom kabinetu organizovao prijem za Odbojkaški klub „Jahorina“, koji je prošlog vikenda osvojio titulu prvaka Republike Srpske i izborio plasman u Premijer ligu BiH.

Načelnik je izrazio zadovoljstvo i čast što danas ima priliku da ugosti prvaka Republike Srpske te je obećao veću podršku opštine Pale.

„Pripremili smo skromnu nagradu kako bi osjetili da smo uz njih, a u narednom periodu ćemo obezbjediti veću podršku i u budžetu kako bi imali uslove za veći rang takmičenja“, izjavio je Jugović.

Predsjednik kluba Branislav Blagojević je izrazio zahvalnost na podršci koju je do sada ovaj klub imao te se nada da će ovaj klub i u budućnosti uz podršku opštine Pale imati dobre rezultate.

Kapiten kluba Milica Krajišnik se zahvalila u svoje ime i u ime svih igračica i naglasila da je ponosna na ovaj uspjeh koji je došao kao kruna napornog rada.

Trener Danilo Tadić je takođe imao riječi zahvalnosti prema svim subjektima koji su pomagali klub, upravi koja mu je dala podršku, a naročito igračicama koje su vrijedno trenirale.

„Uspjeli smo da za dvije i po godine podignemo klub sa dna i izborimo nastup u elitnom takmičenju. Prijem kod načelnika je svakako ohrabrenje da nastavimo sa dobrim radom i u budućnosti“, izjavio je Tadić.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/ok-jahorina-prijem-nacelnik-24-3-2017/] width=[87] height=[87] title=[Načelnik organizovao prijem za OK „Jahorina“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb87_] thumb_cache_dir=[thumbs87] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare