Načelnik CJB Istočno Sarajevo posjetio Opštinu Pale

0

Načelnik Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Srpko Kosorić sastao se danas sa načelnikom opštine Pale Miodragom Kovačevićem na prvom radnom sastanku, a u okviru posjeta opštinama koje su u nadležnosti Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Načelnik Kosorić je tokom današnje posjete iznio svoje planove u smislu unapređenja rada policije u zajednici i dodatnog pokrivanja opština video nadzorom i istakao da su bezbjednost građana, zaštita njihove imovine kao i održavanje javnog reda i mira, prioritetni zadaci policije.

„MUP RS je ministarstvo svih naših građana“, istakao je Kosorić i dodao da će policija u narednom periodu preduzeti sve potrebne mjere i aktivnosti da bezbjednost građana podigne na što veći nivo.

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević je rekao da je ova lokalna zajednica i do sada imala dobru saradnju sa Centrom javne bezbjednosti Istočno Sarajevo i policijskom stanicom i izrazio zainteresovanost za predložene načine unaprijeđenja saradnje.

„Pale su univerzitetski i turistički grad u kojem tokom školske godine i turističke sezone borave brojni posjetioci što određuje pojačan i specifičan angažman u smislu bezbjednosti“, rekao je Kovačević i dodao da je imidž bezbjednosti veoma bitan za ovaj grad.

(www.palelive.com / D.B.)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare