Na Tjentištu počinje “OK fest”

0

Na Tjentištu danas počinje “OK fest” koji će trajati do nedjelje, 6. jula, a okupiće mlade iz regiona koji će imati priliku da uživaju u prirodnim ljepotama Nacionalnog parka “Sutjeska”, nastupima poznatih bendova i brojnim pratećim sadržajima.


Program “OK festa”, koji organizuje Ferijalni savez Republike Srpske u saradnji sa Nacionalnim parkom “Sutjeska”, podijeljen je u tri dijela, i to “Adrenalin”, “Agora” i “Umjetnička zona”.

“Adrenalin zona” obuhvata rafting rijekom Tarom, obilaske prašume Perućica i planine Maglić, te sportske aktivnosti.

U okviru “Agora zone” biće vođene panel diskusije, a najzanimljivija je “Umjetnička zona”, koja nudi koncerte, pozorišne predstave i projekcije filmova.

U Nacionalnom parku “Sutjeska” učesnike čeka smještaj u Hotelu “Mladost” i u omladinskom kampu, a u slučaju potrebe svoje kapacitete ponudiće i Rafting centar “Bastasi”.

Cijena boravka u kampu je 10 KM po osobi za sva tri dana festivala, u šta je uračunata i kompletna ponuda “OK festa”, dok se smještaj u hotelu sa punim pansionom za tri dana i prevozom plaća 100 KM, a sa raftingom i planinarenjem 140 KM.

Muzički program svake večeri počinje u 20.00 časova, a centralni događaj prvog dana “OK festa” je nastup beogradske grupe “Ortodoks Kelts”.

Sutra će koncert održati novosadski pank-bend “Ateist rep”, a u nedjelju nastupaju mostarski “Zoster” i “Partibrejkersi” iz Beograda.

Osim njih, posjetioce će zabavljati još 10 bendova i didžejeva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments