Na Tjentištu počinje „OK fest“

0

Na Tjentištu danas počinje „OK fest“ koji će trajati do nedjelje, 6. jula, a okupiće mlade iz regiona koji će imati priliku da uživaju u prirodnim ljepotama Nacionalnog parka „Sutjeska“, nastupima poznatih bendova i brojnim pratećim sadržajima.


Program „OK festa“, koji organizuje Ferijalni savez Republike Srpske u saradnji sa Nacionalnim parkom „Sutjeska“, podijeljen je u tri dijela, i to „Adrenalin“, „Agora“ i „Umjetnička zona“.

„Adrenalin zona“ obuhvata rafting rijekom Tarom, obilaske prašume Perućica i planine Maglić, te sportske aktivnosti.

U okviru „Agora zone“ biće vođene panel diskusije, a najzanimljivija je „Umjetnička zona“, koja nudi koncerte, pozorišne predstave i projekcije filmova.

U Nacionalnom parku „Sutjeska“ učesnike čeka smještaj u Hotelu „Mladost“ i u omladinskom kampu, a u slučaju potrebe svoje kapacitete ponudiće i Rafting centar „Bastasi“.

Cijena boravka u kampu je 10 KM po osobi za sva tri dana festivala, u šta je uračunata i kompletna ponuda „OK festa“, dok se smještaj u hotelu sa punim pansionom za tri dana i prevozom plaća 100 KM, a sa raftingom i planinarenjem 140 KM.

Muzički program svake večeri počinje u 20.00 časova, a centralni događaj prvog dana „OK festa“ je nastup beogradske grupe „Ortodoks Kelts“.

Sutra će koncert održati novosadski pank-bend „Ateist rep“, a u nedjelju nastupaju mostarski „Zoster“ i „Partibrejkersi“ iz Beograda.

Osim njih, posjetioce će zabavljati još 10 bendova i didžejeva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare