Na Sokocu napadnut vozač kamiona

0
Policija RS

SOKOLAC – Policija je na Sokocu, nakon prijave, na mjestu događaja zatekla lica čiji su inicijali B.C, J.K i B.C. koja su fizički napala vozača teretnog vozila „iveko“ čiji su inicijali S.T, nanijeli mu tjelesne povrede i oštetili vozilo.

Vozač kamiona, kao i lice B.C. upućeni su u Dom zdravlja Sokolac radi ukazivanja ljekarske pomoći, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijski službenici izvršili su uviđaj po ovlaštenju dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i nakon dokumentovanja predmeta protiv napadača biće podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i tjelesna povreda.

Sokolački policajci juče su priveli lice čiji inicijali su D.Č. jer je u sportskoj kladionici na Sokocu razbilo televizor.

Lice čiji su inicijali D.B. prijavilo je policiji da je nepoznato lice počinilo ovo krivično djelo, o čemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Policija je operativnim radom na terenu i nakon izvršenog uviđaja došla do saznanja da je osumnjičeno lice D.Č.

Nakon dokumentovanja predmeta, protiv D.Č. biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, navodi se u saopštenju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare