Na rasporedu mečevi 14. kola prvenstva BiH za odbojkaše i odbojkašice

0

Tokom vikenda paljanski premijerligaši igraće prvenstvene mečeve. Odbojkašice Jahorine dočekuje ekipu “Tuzlafarm”, a naši Sudenti biće na ispitu u Modriči.
Utakmica 14. kola odbojkaškog prvenstva BiH između naše Jahorine i odbojkašica “Sloboda – Tuzlafarm” igra se u subotu 08. februara u Palama sa početkom u 18.00 h, ulaz je slobodan.

U “Peki” dolazi kvalitetna i iskusna ekipa predvođena, Natašom Kojić Đurić, Amelom Hadžić, Amilom Baraković, Jovanom Bozoljac i ostalim Tuzlankama koje poslije 13. odigranih kola sa dvadeset osvojehih bodova, devet više od Paljanki zauzimaju peto mjesto na ligaškoj tabeli Premijer lige.

Naše Paljanke imaju svoje adute, želju da daju maksimum i da u dobrioj i kvalitetnoj igri ostvare sportske ambicije.

Očekuje se uzbudljiva i neizvijesna odbojkaška prestava, teška i velika borba za svaki poen pa pozivamo ljubitelje sporta da podrže naš sastav u nastojanju da ostvari povoljan razultat.

U ostalim utakmicama 14. kola u Modriči Optima dočekuje ekipu iz Gacka, a u Bijeljina Radnik se nadmeće sa gradačačkim “Laficama”. U Istočnom Sarajevu snage odmjeravaju Slavija i Bimal Jedinstvo, a višegradskim “Vilama” na noge dolaze odbojkašice iz Bihaća.

Tabela

1. Bimal Jedinstvo 38
2. Gacko 34
3. Kula Gradačac 32
4. HE na Drini 23
5. Sloboda Tuzlafarm 20
6. Bihać 16
7. JAHORINA 11
8. Radnik 10
9. Modriča 6
10. Slavija 5

Odbojkaši Studenta na ispitu u Modriči

U sklopu 14. kola odbojkaške Premijer lige naši Studenti igraju u Modriči, a utakmica je na programu u subotu 08. februara sa početkom u 19.00 h.

Meč za naše Paljane je veliki izazov jer igraju sa spremnim i kvalitetnim sastavom, a pozicija na tabeli i bodovno stanje su na strani izabranika trenera Đorđa Miloševića pa ekipi Optime namjenjujemo ulogu favorita.

Najmlađi naš student talentovani Marko Simović koji igra na poziciji srednjeg blokera ove sezone svoj potencijal iskazuje i ukazano povjerenje igrom opravdava. Siguran je da se naši odbojkaši se neće lako predati i smatra da će u meč ući rasterećeno sa željom da se odigra najbolje i ako se ukaže prilika i uz malo sportske sreće nastojaće da iznenade favorizovanog domaćina.

Našim odbojkašima želimo da se predstave u što boljem svjetlu u Modriči protiv jednog velikog rivala i kluba sa bogatom tradiciom sa kojim se odavno nadmeću, još iz nezaboravnih utakmica iz dvorane Stambulčić i mečeva Prve lige Srpske, a u sportskom i fer nadmetanju neka pobijedi bolji.

U ostalim susretima 14. kola igraju: Jedinstvo – Napredak, Mladost – Kakanj, Gacko – Radnik, Domaljevac – Bosna Kalesija.

Tabela

1. Mladost 34
2. Jedinstvo 31
3. Gacko 26
4. Modrića 26
5. Bosna 22
6. Kakanj 20
7. Domaljevac 13
8. Radnik 13
9. STUDENT 6
10. Napredak 5

OK Student, OK Jahorina

(www. palelive. com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji “border” na Palama.


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments