Na „Završnoj priredbi“ 450 djece iz vrtića

0

ZVORNIK – U Rekreativno-sportskom centru Zvornik večeras je održana „Završna priredba“ na kojoj je učestvovalo 450 djece iz Vrtića „Naša radost“ i pripremnih odjeljenja ovog vrtića iz 11 zvorničkih mjesnih zajednica.

Direktor Vrtića Vukomir Stanković rekao je novinarima da su nastupila djeca rođena 2010. godine koja se na ovaj način pozdravljaju sa vrtićem jer u septembru polaze u školu.

„Nastupila su djeca iz četiri pripremna odjeljenja iz grada, te 12 odjeljenja iz Karakaja, Tršića, Cera, Oraovca, Križevića, Kiseljaka, Skočića, Kozluka, Pilice, Roćevića i Branjeva i dvije starije vrtićke grupe“, naveo je Stanković, ističući da su djeca igrom i pjesmom pokazala dio onoga što su naučila tokom tri mjeseca boravka u pripremnim odjeljenjima.

On je zahvalio resornom ministarstvu, koje je obezbijedilo boravak djece besplatno u četiri pripremna odjeljenja, i Gradskoj upravi Zvornik, koja je omogućila besplatan boravak za djecu u 12 pripremnih odjeljenja.

„Čestitam djeci završetak jednog vaspitnog ciklusa u njihovom životu i pozivam ih da budu dobri đaci kao što su bili u vrtiću, da prihvate nove obaveze kao što su radili u vrtiću i da budu uspješni učenici“, rekao je Stanković.

Zamjenik gradonačelnika Zvornik Bojan Ivanović rekao je da će lokalna zajednica i dalje podržavati ovu vaspitnu ustanovu u kojoj najmlađi stiču prva znanja.

Ivanović je poželio djeci srećan nastavak školovanja u prvom razredu osnovne škole.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare