Na Palama povrijeđen pješak

0

Pješak čiji su inicijali P.R. teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Ulici Trifka Grabeža na Palama, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Do nezgode je došlo kada je vozač čiji su inicijali B.Š. koji je upravljao putničkim vozilom “opel korsa”, prilikom skretanja u Karađorđevu ulicu, gdje su radnici vršili prekopavanje puta, vozilom udario u vodovodnu cijev koja se odbila i udarila u pješaka.

Muškarca sa inicijalima M.B. iz Kantona Sarajevo i ženu M.Š. iz Goražda u prodavnici na Palama snimila je nadzorna kamera kako u više navrata kradu cigarete različitih priozvođača.

Žena je uhvaćena na licu mjesta, a muškarac se sam prijavio policiji gdje je dao iskaz. U toku je dokumentovanje predmeta.

U okviru akcije “Bijeli merkur”, policija u Višegradu je na kontrolnom punktu u mjestu Brodar, zaustavila i kontrolisala putničko vozilo “audi A6” kojim je upravljao M.H. iz Sarajeva i ispod naslonjača na zadnjem sjedištu pronašli pištolj sa deset metaka za koji imenovani nije imao dozvolu.

U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments