Na Kosmetu podijenjeno 2000 paketića

0

Pod pokroviteljstvom Kancelarije za Kosovo i Metohiju, omladinska organizacija „Ujedinjena Srbija“ sa sjedištem u Beogradu je u periodu od 12.01.-14.01.2013. godine boravila na Kosovu i Metohiji.

Tom prilikom su članovi, studenti i srednjoškolci iz Istočnog Sarajeva, posjetili manastire: Visoke Dečane, Gračanicu, Pećku Patrijaršiju, Banjsku i druge, a misija posjete je bila podjela 2000 novogodišnjih paketića za djecu koja žive u Goraždevcu, Orahovcu, Velikoj Hoči, Staro Grackom, Suvom Grlu, Banje, Osojane, Preoce, Donjoj Gušterici, Babin Mostu, Rabovcu, Kuzminu i mnogi drugim mjestima i enklavama.

Humanitarna akcija „Iskrenim darom do dečjeg osmeha“ je uspješno realizovana na obostranu radost i zadovoljstvo prije svega mališana kojima su uručeni paketići. Akcija prikupljanja novčanih sredstava, slatkiša i igračaka je organizovana u toku mjeseca decembra i u Palama, te se zahvaljujemo građanima, kompanijama i volonterima za nesebičnu podršku u realizaciji ovog projekta.

„Ujedinjena Srbija“ – ogranak Pale

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/paketici-ujedinjena-srbija-kosmet-2013/] width=[54] height=[54] title=[Na Kosmetu podijenjeno 2000 paketića
] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / T.S.)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare