Na Jahorini ukradeno 290 metara kabla

0

Nepoznati počinioci ukrali su kabal koji električnom energijom napaja sistem za osnježavanje ski-staza na području Olimpijskog centra Jahorina, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo. Po ovlaštenju dežurnog tužioca, policija je izvršila uviđaj i konstatovala da je nepoznati izvršilac ili više njih, uz pomoć podesnog alata, presjekao i ukrao kabal dužine 290 metara. Istraga je u toku.


Vlasnik firme “Agencija info soft” iz Istočnog Novog Sarajeva čiji su inicijali S.F. prijavio je policiji da je iz njegove kancelarije lice čiji su inicijali A.E. ukralo fiskalnu kasu, terminal i 260 KM.

Tokom uviđaja konstatovano je da nema tragova nasilnog ulaska, niti oštećenja na vratima firme. Istraga je u toku.

U Principovoj ulici u Foči juče je došlo do tuče više lica i u toku je rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

U protekla 24 časa, na području CJB Istočno Sarajevo evidentirane su tri saobraćajne nezgode – u Istočnom Novom Sarajevu sa lakšim povredama i manjom materijalnom štetom i u Istočnoj Ilidži sa manjom materijalnom štetom.

Policija je kontrolisala 118 vozila i vozača, podnijela jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, uručila 101 prekršajni nalog, legitimisala 15 lica, te sačinila 50 službenih zabilješki.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments