Na Jahorini održana prva ljetna humanitarna “Trka za život”

0

U okviru humanitarne akcije, u saradnji sa fondacijom “Podrži život”, Olimpijski centar Jahorina uspješno je organizovao prvu ljetnu “Trku za život”.

Ovom prilikom direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić izrazio je zahvalnost svima koji su doprinjeli uspješnosti ove akcije.

“Neizmjerno sam zahvalan svima koji su uzeli učešće u humanitarnoj akciji, učesnicima trke na odličnom odzivu, onima koji su bandanama posebno dizajniranim za ovaj dan ukrasili našu planinu. Zahvalnost dugujemo sponzorima i posebno našim ambasadorima Nemanji i Stefanu Majdov koji su dali nesebičnu podršku ovoj akciji. Hvala našim dragim volonterima i zaposlenima i svima onima koji su na drugi način podržali ovu humanitarnu akciju fondacije Podrži život i nas, OC Jahorina”, izjavio je Ljevnaić.

Pored takmičenja, odlične atmosfere i dobrog provoda Jahorina je odisala humanošću i prijateljstvom, pravim ljudskim vrijednostima. Ovom humanitarnom akcijom prikupljeno je 2.751 KM za djecu kojima je pomoć zaista neophodna.

Iz Olimpijskog centra Jahorina izjavili su da je ovo druga po redu humanitarna trka i da će ih budućnosti sigurno organizovati još češće.

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments