Na Jahorini obijena vikendica

0

Na Jahorini su nepoznati počinioci provalili u vikendicu, vlasništvo lica čiji su inicijali V.Ž, i odnijeli novac, dokumenta i druge vrijedne stvari, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.


Lice čiji su inicijali V.B., nastanjeno u Kantonu Sarajevo, prijavilo je policiji juče da je na Jahorini provaljeno u vikendicu njegovog oca.

Izvršen je uviđaj i konstatovano da je iz objekta odneseno 300 KM, 170 evra i 500 kuna, te laptop, dva srebrna sata, bankovna kartica „Rajfajzen banke“ na ime Č.M. iz Zenice, više bankovnih kartica, dokumenta na ime V.M. iz Sarajeva, te ličnu kartu i vozačku dozvolu na ime V.B.

O krađi je obaviješten dežurni tužilac, koji je naložio da se preduzmu zakonom predviđene mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju tog krivičnog djela.

U posljednja 24 časa evidentirane su dvije saobraćajne nezgode na području Istočne Ilidže i Višegrada, koje su za posljedicu imale manju materijalnu štetu.

Radnici policije kontrolisali su 130 vozila i vozača, podnijeli jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka,i iz saobraćaja isključili devet vozača.

Šest vozača isključeno je zbog vožnje u alkoholisanom stanju, dva zbog vožnje prije sticanja prava na upravljanje i jedna zbog prekoračenja vremena upravljanja teretnim vozilom, a isključeno je i jedno neregistrovano vozilo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare