Na “Forest kampu” očekuje se gotovo 1.000 posjetilaca

0
Na

HAN PIJESAK – Na prvom muzičko-kamperskom festivalu “Forest kamp”, koji će biti održan od 20. do 22. jula u Malom Polju kod Han Pijeska, prema riječima organizatora, očekuje se oko 1.000 posjetilaca.

Organizatori festivala su Planinarsko-ekološko društvo “Visočnik” i Planinski kamp “Jazavičija rupa”.

Predsjednik “Visočnika” Cviko Todić rekao je Srni da se ova turističko-planinarska manifestacija sastoji od dnevnog i noćnog programa u kojima posjetioci u svakom trenutku mogu uživati u ponuđenim sadržajima.

“Tokom dana organizovaćemo izlet u prirodu do vrha Veliko Igrište na planini Javor, zatim ćemo posjetiti neke istorijske lokalitete ovog kraja, poput vojnog objekta bivše Jugoslovenske narodne armije G-3”, rekao je Todić.

Prema njegovim riječima, od prvih večernjih časova planiran je koncert osam rok grupa, a izdvajaju se “Bjesovi” iz Gornjeg Milanovca i dva di-džeja.

Vlasnik Planinskog kampa “Jazavičije rupe” Vanja Drljić naveo je da je sve spremno za održavanje ovog kampa i da je će muzički bendovi nastupati na jedinstvenoj drvenoj bini, koja se savršeno uklapa u prostor kampa i cijeli planinski kraj.

“Za učesnike kampa smo potpuno uredili prostor za kampovanje i obezbijedili sve za bezbjedan boravak u prirodi”, rekao je Drljić.

Muzičko-kamperski festival “Forest kamp” podržali su Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske i opština Han Pijesak.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments