Multimedijalna učionica i nova elektroinstalacija za školu

0
Multimedijalna učionica i nova elektroinstalacija za školu

HAN PIJESAK – Sredstvima od 20.000 KM koliko je dobila Osnovna škola „Milan Ilić Čiča Šumadijski“ na Han Pijesku iz budžeta predsjednika Republike Srpske biće zamijenjena kompletna elektroinstalacija i opremljena savremena multimedijalna učionica u ovoj ustanovi do kraja prvog polugodišta.

Direktor ove škole Dragi Narančić rekao je Srni da će za zamjenu električne instalacije u objektu biti uloženo 12.000 KM, te da će radovi početi odmah nakon tenderske procedure za izbor najpovoljnijeg izvođača.

„Postojeća elektroinstalacija u našoj školi, koja je postavljena 1956. godine, dotrajala je i onemogućava rad savremenih uređaja i učila za osnovce“, istakao je Narančić.

Prema njegovim riječima, za opremanje jedne moderne multimedijalne učionice planirano je 6.000 KM, što će omogućiti daleko bolji rad učenika i nastavnika.

„Učionica će biti opremljena smart /pametnom/ tablom, ostalim pratećim uređajima i opremljena savremenim namještajem, tako da će činiti jedinstvenu sadržajnu cjelinu“, rekao je direktor ove škole.

Narančić je istakao da sredstva iz budžeta predsjednika Republike Srpske znače mnogo osnovnoj školi na Han Pijesku, koja se našla među 30 sličnih ustanova u Srpskoj.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare