MSD: Jevrićem na Đokovića i Kusturicu

0

VIŠEGRAD – Mladi socijaldemokrati /MSD/ iz Višegrada smatraju da je “sramota da lokalne vlasti potcjenjuju mlade u ovoj lokalnoj zajednici i da najavljenim dolaskom ‘Zvijezda Granda’ i, kako navode, nepismenog primitivca Ekrema Jevrića nude poboljšanje kulturne ponude u opštini”.

“I dok, zahvaljujući proslavljenom režiseru Emiru Kusturici, kroz Andrićgrad, odnosno Višegrad, defiluju svjetske zvijezde na čelu sa Novakom Đokovićem, i priređuju se kulturni događaji na svjetskom nivou, u isto vrijeme stižu nam poražavajuće informacije da lokalna vlast u Višegradu i grlati poslanik Narodne skupštine iz Višegrada žele da nam se narugaju dovodeći svoje favorite na čelu sa primitivcem i sramotom Ekremom Jevrićem da nam širi primitivizam”, navodi se u saopštenju MSD-a Višegrad.

MSD iz Višegrada ocjenjuju da “lokalna vlast udara Jevrićem na Đokovića i Kusturicu”. “Zato u ime svih mladih Višegrađana – stop Ekremu Jevriću, stop primitivizmu u Višegradu”, poručuju MSD u ovoj opštini.

Pojedini višegradski portali, pozivajući se na izvore bliske lokalnoj vlasti, objavili su da bi u Višegradu uskoro trebalo da gostuju Ekrem Jevrić i pjevači novokomponovane folk muzike, koje okuplja produkcija “Grand šou”.

Kao najvećeg zagovornika ove ideje, portali navode poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Višegrada Miroslava Kojića, koji je zatražio da “za njegovu dušu” višegradski kulturni dani počnu gostovanjem njemu omiljene rijaliti zvijezde u Srbiji Ekrema Jevrića.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments