Motorizovani Deda Mrazovi obradovali najmlađe

0

Članovi Moto kluba „Long Riders“ Pale su tradicionalno izmamili osmjehe najmlađim Paljanima.

Deda Mrazovi su se provozali paljanskim ulicama i na kraju stigli do Olimpijskog parka gdje su se družili sa djecom iz Udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama „Sunce“ i uručili im novogodišnje paketiće.

„Akcija moto kluba je nastavljena i ove godine i kao što vidite naišla je na veliki odziv kod građana. Druženje ćemo sa trga nastaviti u prostorijama Udruženja „Sunce“, izjavio je direktor Udruženje za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama „Sunce“ Milenko Vujinović i izrazio veliku zahvalnost na ovom humanom gestu Moto kluba „Long Riders“.

„Ove godine nas je više i nadam se da će ovo druženje prerasti u tradciju“, izjavio je Lukić Goran predsjednik Moto kluba „Long Riders“.

Moto klub „Long Riders“ Pale je mlad društveni i sportski kolektiv, osnovan 2002. godine, a njegovi članovi su u proteklom periodu radili na promovisanju i unaprjeđenju moto – sporta i bezbjednosti motociklizma. Istakli su se i u organizaciji humanitarnih akcija, a u maju 2015. godine su organizovali i prvu motorijadu u Palama.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/deda-mrazovi-long-riders-pale-2015/] width=[54] height=[54] title=[Motorizovani Deda Mrazovi obradovali najmlađe] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)
Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare