Moto-mrazevi tradicionalno obradovali mališane

0

Članovi Moto-kluba „Pale“ podijelili su danas 200 paketića za mališane sa područja opštine Pale da bi im uljepšali novogodišnje praznike.

Paketići su podijeljeni djeci iz Udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama „Sunce“, djeci iz ugroženih porodica, te djeci iz obdaništa „Cvrčak“, ali i prolaznicima.

Predsjednik Moto-kluba „Pale“ Dejan Simanić izjavio je novinarima da je ovo tradicionalna akcija, koju organizuju već šestu godinu uzastopno.

„Ukupno smo podijelili 200 paketića, koje su članovi Kluba obezbijedili iz vlastitih sredstava, te sredstava koje doniraju prijatelji Kluba. Djeca se uvijek obraduju motorima i svaki put im izmame osmijeh, zbog čega su presrećni“, istakao je Simanić.

On je dodao da su ove godine manifestaciju podjele paketića malo drugačije organizovali zbog pandemije virusa korona i preporučenih epidemioloških mjera.

Direktor Turističke organizacije „Jahorina“ grada Istočno Sarajevo Igor Tošić rekao je da je ova organizacija podržala i pomaže rad paljanskog moto-kluba, te da je današnja aktivnost human gest koji je uljepšao dan mnogima.

Moto-klub „Pale“ broji više od 20 članova. Cilj bajkera jeste promocija i unapređenje motociklizma kao sporta, promocija bezbjednog upravljanja dvotočkašima, privlačenje novih članova, zajednička putovanja, humanitarni rad, odlasci na moto-skupove, ali i organizacija vlastitog skupa.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare