Mladi skijaši SPD Jahorina na pripremama u Austriji

0

Najmlađi članovi SPD Jahorina iz Pala vrijedno treniraju na glečeru Hintertux u Austriji.

U periodu od 15. do 23. novembra ekipa naših skijaša u sastavu: Luka Lolović, Nikolina Dragoljević, Milivoje Mačar, Teodora Filipović, Petar Lolović, Strahinja Arnaut i Isidora Jugović sa trenerom Igorom Šljukom odradiće sedmodnevne pripreme na glečeru. Uslovi su idealni i ako ih vremenske prilike posluže i ovaj dio priprema biće uspješano obavljen.

Ovo je drugi odlazak naših skijaša na glečer Hintertux koji se nalazi u austriskoj pokrajini Tirol, a žičare „vuku“ na 3250 metara nadmorske visine i skija se tokom cijele godine. Uslovi su idealni i ako tako ostane uspješno će završiti ljetnji-jesenji dio priprema.

Vjerujemo da će se i padine naše olimpijske ljepotice uskoro zabijelitii i rad na Jahorini nastaviti sa punim elanom i spremno dočekati nova sezona.

Zahvaljujući svojim uspjesima i razultatima SPD „Jahorina“ je na nedavnoj održanoj ceremoniji proglašena od strane Skijaškog saveza BiH za najbolji alpski klub u BiH.

Naši Paljani Žana Novaković, Maja Tadić i Marko Šljivić su takođe spremaju na glečeru Molltaler. Našim skijašima želimo da ostvare postavljene ciljeve.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/spd-jahorina-pripreme-nov-2013/] width=[54] height=[54] title=[SPD Jahorina] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama. Drugi članci sa tagom Čedo Matović.


Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare