Mjesec košarke – besplatna škola košarke

0

KK „Pale“ (ex „Tri poena“) organizuje besplatnu školu košarke za sve dječake i djevojčice od I do VII rezreda osnovne škole.
Svi treninzi će se odvijati u sportskoj dvorani Osnovne škole „Srbija“ i to svake subote i nedjelje od 10:30 do 12:00 časova.

„Ovim projektom želimo da omogućimo svim dječacima i djevojčicama kojima je košarka interesantna i žele da je treniraju da osjete čari igre pod obručima. Svjesni smo da se djeca mlađeg uzrasta zbog modernog načina života sve teže odlučuju na bavljenje nekim sportom i ovom akcijom pokušaćemo da animiramo što veći broj djece da dođu na košarku i da treniraju sa nama.

Fokusiraćemo se na pravilno učenje košarkaških vještina prije svega kroz igru i zabavu uz individualani pristup svakom djetetu“, izjavio je trener KK „Pale“ Ognjen Tešanović.

Pobjednici takmičenja koja će se odvijati u okviru „Мјеseca košarke“ dobijaju medalje i nagrade, а svim polaznicima će biti omogućeno da nastave trenirati košarku u klubu.

Ukoliko želite da se uključite u „Mjesec košarke“ to će te najjednostavnije uraditi dolaskom na trening u neki od gore navedenih termina, a više informacija možete dobiti i na e-mail kktripoena@gmail.com ili na mob 065\447-782.

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments