Mijovićev trijumf u Valjevu

0

U Valjevu je u organizaciji domaćeg kluba kluba održano takmičenje u street workout-u na kome su nastupili takmičari iz nekoliko zemalja regiona.

Samo takmičenje je održano na bazenima Petnica, a takmičari su se za medalje borili u sedam disciplina: zgibovi, ruski zgibovi, propadanja, sklekovi, trbušnjaci, čučnjevi i slobodan stil.

Naš sugrađanin Tomislav Mijović je nastupio u disciplini slobodan stil / freestyle i osvojio zlatnu medalju, svoju prvu medalju na takmičenjima.

„Dobio sam poziv od organizatora takmičenje da učestvujem na ovoj velikoj manifestaciji, po prvi put na otvorenom. Iskoristio sam dobru pripremljenost i uz pomoć raznih akrobacija stigao do zlatne medalje, koja je ujedno moja prva medalja u street workout-u“, priča Mijović.

Mijović je zadovoljan organizacijom turnira u Valjevu, koji je imao i humanitarni karakter.

„Dio sredstava prikupljen od uplata učešća je išao u humanitarne svrhe. Turnir je krasila odlična organizacija. Sve su pratili DJ-evi iz Beograda, a Valjevo je dobilo plaketu Svjetske street workout organizacije.“

Street workout ili ulični trening je sve popularniji među mladima, pa su i same organizacije takmičenja sve bolje. Ovaj mladi sport u Palama polako stiče svoju popularnost i sve više mladih upražnjava ovu vrstu treninga.

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments