Mašine za čišćenje puteva na terenu

0
111
Mašine za čišćenje puteva na terenu
ХАН ПИЈЕСАК;26.ФЕБРУАРА /СРНА/ - Због сњежног покривача који је на Хан Пијеску достигао око 60 центиметара, машине за чишћење локалних путева упућене су према Караули /изворишту „Краљева Гора“/, Џимријама, Малом Пољу, Чађавица, Трешњевцу и Планама, мјесним подручјима из којих долазе ђаци и радници у градско насеље.

HAN PIJESAK – Na području opštine Han Pijesak, gdje je napadalo 60 centimetara snijega mašine za čišćenje lokalnih puteva upućene su prema Karauli /izvorištu “Kraljeva Gora”/, DŽimrijama, Malom Polju, Čađavici, Trešnjevcu i Planama – mjesnim područjima iz kojih dolaze đaci i radnici.

Šef opštinskog štaba za čišćenje lokalnih puteva na području Han Pijeska Zora Gašević rekla je Srni da su mašine za čišćenje puteva sinoć očistile najveći dio lokalnih puteva, ali da zbog snježnih padavina posla za nadležne u lokalnoj upravi ima i danas.

Ona dodaje da je jutros na Han Pijesku zabilježena temperatrura minus 14 stepeni Celzijusovih, da je visina snježnog pokrivač oko 60 centimatara, te da na nekim mjestima ima snježnih nanosa i do 100 centimetara.

Gaševićeva je navela da je elektro i vodosnabdijevanje potrošača za sada uredno, da grijanje u osnovnoj školi “Milan Ilić Čiča Šumadijski” i Područnom odjeljenju srednje škole u Han Pijesku funkcioniše bez prekida i da se nastava odvija redovno.

Zbog snijega i poledice saobraćaj se odvija usporeno na putnom pravcu Han Pijesak-Vlasenica preko prevoja Han Pogled.

(www.palelive.com / Srna)

Postavi komentar

Komentarišite prvi!

avatar