Maša i Medvjed posjetili „In Lingua“ centar za jezike i obrazovanje

0

Centar za jezike i obrazovanje „In Lingua“ danas su posjetili glavni junaci popularnog „crtića“ za djecu Maša i Medvjed.

Junaci ruskog crtanog filma, koji je osvojio srca djece i roditelja širom svijeta, a koji je svoju popularnost stekao na internetu danas su se družili sa mališanima u Sokocu, Istočnom Sarajevu i Palama.

Mališani su se dobro zabavljali uz animaciju i ples, što je i bio cilj manifestacije, a nakon toga su imali priliku da se fotografišu sa Mašom i Medom za uspomenu.

Centar za jezike i obrazovanje INlingua je jedan od osnivača i član BH APLS-a, Udruženja profesionalnih škola jezika Bosne i Hercegovine i danas uspješno radi u Istočnom Novom Sarajevu, Sokocu, Foči, Šekovićima i Palama.

Centar organizuje kurseve stranih jezika, slikanja i crtanja, brzog čitanja, fotografije, decoupage tehnike, matematike…

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/masa-medvjed-inlingua/] width=[54] height=[54] title=[IME GALERIJE] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare