Mali Budo

0

Drago, hirurg iz Podgorice, tokom operacije pravi grešku i ubija jedinog sina šefa lokalne mafije. Sada je njegov jedinac Budo u opasnosti i Drago odlučuje da ga pošalje u Beograd, pod zaštitu svog prijatelja iz studentskih dana.

Za Buda je ovo sjajna prilika da okusi noćni život srpske prestolnice. Obilazi kafane i luta kroz vrelu beogradsku noć u potrazi za djevojkama i drugim oblicima zabave. Blagosloveno je nesvjestan da njegovi zaštitnici nisu ono što bi trebalo da budu.

Uloge: Petar Strugar, Sergej Trifunović, Petar Božović, Tihomir Stanić, Hristina Popović, Aleksandra Janković, Slobodan Ćustić, Andrija Milošević, Milorad Kapor, Stefan Bundalo, Uroš Jovčić, Slaviša Čurović, Tanasije Uzunović, Jelena Rakočević, Marko Kon, Toma Kuruzović, Marko Baćović.

Režija: Danilo Bećković

Žanr: Domaći, Evropski, Komedija

Kulturni centar Pale 28, 29. i 30. septembar 2014. godine (nedjelja, ponedjeljak i utorak) u terminima 17:00, 19:00, 21:00 h.

Ulaznice za film „Mali Budo“ možete kupiti u kancelarijama Kulturnog centra Pale, radnim danima od 8:00-15:30 časova, a na dan prikazivanja filma dva sata prije na biletarnici.

Cijena ulaznice 4 KM.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare