Лукашенко: Додик брине о свом народу упркос притисцима

0

МИНСК – Предсједник Републике Српске Милорад Додик брине о својој отаџбини и народу и штити националне интересе упркос спољним притисцима, навео је предсједник Бјелорусије Александар Лукашенко у писму које је упутио предсједнику Српске.

Лукашенко је изразио искрену захвалност Додику за топле и срдачне ријечи које му је предсједник Српске упутио поводом рођендана.

„Веома ми је пријатно чути те ријечи од човјека који се такође брине о својој отаџбини и народу и штити националне интересе, без обзира на разне спољне притиске без преседана“, истакао је Лукашенко.

Лукашенко је нагласио да у потпуности дијели Додиково мишљење које се односи на неопходност даљег развоја билатералних односа, као и достизање вишег нивоа квалитета односа Српске и Бјелорусије.

Бјелоруски предсједник потврдио је спремност Минска да помогне на све начине.

„Са задовољством се сјећам нашег сусрета и отвореног конструктивног дијалога. Рад сам да Вас поново угостим на гостопримљивој бјелоруској земљи. Примите, Ваша екселенцијо, моје срдачне жеље за добро здравље, добар дух, као и изразе мога великог поштовања према Вама“, додао је Лукашенко у писму.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare