Lukač i Ćosić razgovarali o bezbjedonosnoj situaciji

0

ISTOČNO SARAJEVO – Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić razgovarali su o aktuelnim pitanjima u vezi sa bezbjednosti građana u ovoj opštini, kao i na području grada Istočno Sarajevo.

Sastanku je prisustvovao i načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Srpko Kosorić, saopšteno je iz kabineta načelnika opštine.

Na jučerašnjem sastanku je analizirana aktuelna bezbjednosna situacija na teritoriji koju pokriva CJB Istočno Sarajevo, kao i mjere koje je potrebno preduzeti radi veće bezbjednosti građana na području opštine.

Iako teritorija koju pokriva CJB Istočno Sarajevo spada u kategoriju područja s manjim brojem izvršenih krivičnih djela u Republici Srpskoj, Lukač je obećao dodatnu podršku u opremanju i obučavanju policijskih službenika, kao i samog Centra.

Sastanku su prisustvovali i poslanik u Predstavničkom domu parlamenta BiH Staša Košarac i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Marko Vidaković.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare