Ljevnaić: Jahorina obara sve rekorde

1

Olimpijski centar „Jahorina“ obara sve rekorde i po broju skijaša i po prihodima, izjavio je Srni direktor ovog centra Dejan LJevnaić. LJevnaić je rekao da je u decembru bilo tri puta više skijaša u odnosu na prethodnu sezonu, a da ih je u januaru bilo 50 odsto više, dok su prihodi centra, zaključno sa jučerašnjim danom, duplo veći u odnosu na prethodnu sezonu.

On smatra da to sve govori da se novinama, koje su uvedene, Jahorina veoma brzo vratila na mapu evropskih ski centara.

LJevnaić je napomenuo da su prvi u regionu otvorili zimsku sezonu 3. decembra kojoj su prethodili ozbiljni radovi da bi staze bile dobro pripremljene, te da su i sa manjom količinom snijega uspjeli da skijašima ponude kvalitetno skijanje.

On je istakao da je Jahorina u odnosu na sve druge ski-centre izuzetno konkurentna sa cijenama, te da se može reći da je najpovoljnija, a da su ljudi prijatni, nasmijani, veseli i pristupačni što nema nigdje.

„Možete da odete u Austriju ili Italiju da platite i dobićete kvalitetnu uslugu, ali ovdje dobijete i osmijeh i ljubaznost i neposrednost. To je nešto što Jahorina ima, a drugi nemaju“, kaže LJevnaić.

On je naglasio da je Olimpijski centar na pragu da zaključi još jedan ugovor sa grupom Kineza koji će doći na Jahorinu da se pripremaju za Zimske olimpijske igre.

„To govori da smo postigli ozbiljan kvalitet i da Jahorina zaslužuje taj olimpijski kvalitet“, zaključio je LJevnaić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments

Prije svega da razjasnimo neke stvari ili jednostavno da nam to saopštite javno, a radi se o sledećem. Ukoliko uzmemo učešće u diskusiji u kojoj sasvim pristojno iznesemo neke relevantne podatke, koji možda ne idu u prilog objavljenom tekstu, vi jednostavno ne objavite taj komentar, da se ne bi pokrenula diskusija. Potpuno shvatam da je domen vaša lična i privatna svojina i da možete da objavljujete što želite, ali morate priznati da se vi postali na neki način i javni servis, i da je logično da vas pratimo, što je sigurno za pohvalu. Činjenica je , da ukoliko neko pomene ili da oprečno mišljenje koje je u suprotnosti od mišljenja vaših mecena , vi jednostavno ne objavite taj komentar, iako je pisan sa uvažavanjem i iznošenjem činjenica. Ponekad postavimo samo pitanja, očekujući da će,mo i dobiti odgovor ili kroz ta pitanja prikazati nelogičnost tvrdnji u vašem tekstu. Evo, gospodin Ljevnajić ustvrdi da je prihod duplo veći u odnosu na prošlu godinu. Poznato je da je prihod u prošloj godini bio cca. tri miliona KM. Da li to znači da je sad prihod šest? Tvrdim da je nemoguće! G. Ljevnajić ustvrdi u Novostima, 7 januara, da su smanjili troškove za 15.… Read more »