Ljetni dani kulture i sporta nastavljaju se sportskim takmičenjima

0

MILIĆI – LJetni dani kulture i sporta, manifestacija koja se održava u Milićima, biće nastavljeni sportskim takmičenjima u košarci, tenisu i plivanju.
Član Organizacionog odbora LJetnih dana kulture i sporta Jelena Pantić kaže da će sve do 10. avgusta biti organizovani različiti muzičko-zabavni i rekreativni programi.

„Cilj nam je da u ljetnim mjesecima našim sugrađanima ponudimo raznovrsne sadržaje, ali i da onima koji ovdje dolaze ili svraćaju pokažemo da je ovo sredina koja ima šta da ponudi“, rekla je Pantićeva Srni.

U okviru LJetnih dana sinoć je u Milićima održan Festivala folkora pravoslavnih zemalja na kojem je nastupilo više od 400 učesnika iz Grčke, Rusije, Makedonije, Srbije i Republike Srpske.

Završetak festivala ozvaničen je danas takmičenjem u tradicionalnim disciplinama – skok u dalj s mjesta, povlačenje konopca i bacanje kamena s ramena.

Organizator LJetnih dana kulture i sporta je Kompanija „Boksit“, a pokrovitelji su opština Milići, „Drina osiguranje“ i „Mileks“, te resorna ministarstva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare