Liga rekreativaca: U derbiju MDM bacio na pleća SDS kafe Bari

0

Liga rekreativaca u malom fudbalu Pale 2012/2013 ulazi u završnicu takmičenja.

Tokom vikenda majstori malih fudbalskih terena u SC Olim odigrali su odlično i uzbudljivo 19. kolo. Iako su u derbiju pali, tron i dalje drži SDS kafe Bari. Za vratom im pušu, MDM sa dva boda manje, a u posljednja tri kola pada odluka o pobjedniku.

Strijelci su bili raspoloženi, služio ih je i šut, 35. puta pogađaju „metu“.

Sjenu na fer plej, nepotrebnom nervozom, emocijama, gužvom na terenu baca sa dva žuta i crvenim kartonom Velibor Čvoro-Veka /MDM/, a od sudije Boža Glijanina „žuticu“ je dobio i Goran Radović“ SDS Kafe Bari i to su jedini kartoni u pet odigranih mečeva 19. kola.

Odličnu „rampu“ na golu postavlja Miloš Pelemiš-Peka /MDM/, igrač je i golman kola.

Tim kola: Miloš Pelemiš-Peka/MDM/, Milan Stanišić-Stana /Head Shop/, Predrag Cicović /Kafe Bolero/, Nedeljko Šuko /Majnex/, Milan Govedarica-Govi /Velike Šume/, Nemanja Galin /MDM/.

Razultai 19. kolo

Ćaće – Kafe Bolero 5:7 /2:3/

Ćaće i kafe Bolero „goleadom“ otvaraju 19. kolo. Dobro radi Kafe Bolero, slavi 7:5 i dolazi zasluženo do pobjede i tri nova boda. Bilo je posebno uzbudljivu u finišu meča od 35 minute (5:6) kad poraženi traže gol za izjednačenje. Sve dileme u 38. minuti rješava trećim golom raspoloženi za igru Predrag Cicović i postavlja konačnih 7:5. Dobro ga prate i ostali golgeteri, Goran Bajić (2), Mladen Janković i Dragan Vukadin. Pun doprinos pobjedi daju i Marko Govedarica, Miroslav Đerić, Miljan Lopatić i golman Nemanja Lopatić, u sastavu nema „tvrde kosti“ majstora Vladana Cicovića i pobjeda dobija na težini.

Ćaće se hrabro bore, imaju šest igrača, igraju bez izmjena, a u listu strijelaca upisani su: Predrag Karišik-Kari (2), Velemir Ivanović (2) i Miloš Vuksanović. U timu su još i kapiten Mladen Trobok-Troba, Predrag Vuksanović i golman Đorđe Gazivoda. „Momčadi“ nedostaju prvomajski slavljenici: Dejan Ivanović, Bojan Veselinović, Božidar Elez, Dragan Gutalj, Milan Tadić i Mladen Elek.

Igrač utakmice, Predrag Cicović – Cica.

Head Shop – Kafe Pavle 4:3 /2:1/

Vitešku utakmicu u duhu fer pleja igraju Head Shop i Kafe Pavle. Sportska družina iz „Head Shopa“ slavi sa 4:3, a u prvom poluvremenu igra sa četiri igrača. Čekali su i da se „kafeđžije“ kompletiraju. Golove za pobjednike daju, Nikola Skokić (2), Velibor Čvoro i Milan Stanišić. U trijumfu udjela imaju i golman Miloš Malević, kapiten Slaven Vučičević, Đorđe Elek i nova „akvizicja“, pojačanje sastava Bojan Tadić. Coach Ognjen Erić – Era nije mogao računati na, Nikolu Trgovćevića, Luku Bojanića, Milorada Samarđžiju i Gorana Ristića.

Za poražene loptu iza leđa pouzdanog Miloša Malovića su smjestili, Vladimir Kulašinac, Milenko Đerić i Slaviša Vuksanović. U postavi su još i daju sve od sebe, Sanjin Knežević, Miroslav Divčić, kapiten Slaviša Čvoro i golman Darko Kovačević.

U nadigravanju rivala, koje krasi sportski duh i ne malo fudbalsko majstorstvo, sudija Božo Golijanin u toku meča „svira“ samo četiri prekršaja.

Igrač utakmice Milan Stanišić-Stana.

MDM – SDS kafe Bari 3:1 /3:1/

U derbiju kola „nabričenih“ ekipa MDM i SDS kafe Bari koji prolazi u velikoj borbi, gdje su oba tima željeli pobjedu, zasluženo slavi MDM 3:1. Kafeđžije odlično otvaraju utakmicu, u prvoj minuti preko agilnog Gorana Radovića imaju prednost 1:0. U 11. minuti „majstor“ Nemanja Galin poravnava 1:1. Već u sljedećem napadu MDM je u vodstvu 2:1. Izvanredni Mladenko Vućićević iskosa sa 7 metara iz slobodnog udarca šalje „artiljeriski projektil“ pored slabo postavljenog živog zida i iznenađuje „golđžiju“ Rada Čolakovića. U 20. minuti iz kornera Mladenko Vučičević gura loptu za kapitena Predraga Teletinu koji iskosa sa desne strane iz trka „poteže“ i smješta je ispod same prečke, ispostavilo se na kraju i za konačnih 3:1.

U nastavku utakmice SDS kafe Bari vrši pritisak, ali bedem ispred gola izvanrednog Miloša Pelemiša – Peke nije popustio. Uigrani i prekaljeni MDM se elastično brani, odbrana je postavljena na šest sedam metara od gola, opasno iz kontri napadaju, pogotovo posljednjih 10 minuta kad „kafeđžije“ igraju u polju sa šest igrača i sasvim zasluženo dolaze do nove pobjede i bodova koji ih ostavljaju u igri za najviši plasman.

Pobjednici demonstriraju, uigranost, čvrstinu u igri i ne malo fudbalsko znanje, a postavu su činili: Miloš Pelemiš, Mladenko Vučičevič, Nebojiša Petronić, kapiten Predrag Teletina, Nemanja Galin, Velibor Čvoro i Nikola Brezo. Sastav je bio bez Branka Stevanovića.

Junak pobjede MDM je golman Miloš Pelemiš, ujedno je igrač utakmice i kola.

„Lideri“ daju sve od sebe, nemaju riješenje za čvrstu odbranu rivala, višak se ne pravi, sa klupe ne pomažu ni savjeti coacha Gorana Cicović, uz to namjerili su se na uigranu i spremnu družinu i neuspjeh je bio neminovan.

Poraženi igraju u sastavu: Rade Čolaković, Miljan Stjepanović-Skala, Srđan Radović, Srđan Delipara, Darko Regoje- Batistuta, Goran Radović, Draženko Doder, Ognjen Mađžarević, Milan Karna, ekipi škripi i nedostaje „centralni vezni“ Stanislav Guja – Stane.

Dva žuta i crveni karton Velibor Čvoro-Veka /MDM/, a žuticu je dobio i Goran Radović, SDS kafe Bari.

Majnex – SK Astra 2:2 /1:0/

Uzbuđenja i neizvijesnosti nije nedostajalo ni u meču između Majnexa i SK Astra. U čvrstoj i muškoj igri, a u sportskom nadmetaju u fer tonu, „varniči“, igra se jako i bez kartona, a bodovi su podijeljeni 2:2. Majnex golovima Miloša Granzova (17. min) i Siniše Golijanina (25. min.) ima prednost 2:0 do 33. minuta.

„Kladioničari“ zadnjih 10 minuta organizuju igru sa šest igrača, stežu obruč, pletu oko gola Igora Obradojića i golovima Nenada Samarđžića (33. min.) i Bojana Ilića (37. min) izjednačavaju za konačnih i pravednih 2:2.

Provjereni i dokazani fudbalski majstori iz oba sastava tokom cijelog meča daju sve od sebe, „giljaju“ i na kraju bodovi su pravedno podijeljeni.

Majnex igra u sastavu: golman Igor Obradović, kapiten Mladen Hršum, Vladimir Remović, Miljan Radović, Nedeljko Šuko, Bojan Cvjetanović, Predrag Krsmanović, Miloš Granzov, Siniša Golijanin, nedostaje udarna snaga ekipe Dušan Paprica.

Sportske Kladionice Astra: Srđan Avramović, Milan Ilić-Rambo, Nenad Samarđžić, kapiten Jovica Vukadin, Milan Pandurević-Pani, Đorđe Dragutinović, Branislav Guja, Bojan Ilić. U sastavu nima, Sretka Vuksanovića-Doktora, Radovana Ždrala-Patka i Siniše Cicovića.

Majstor „loptanja“, Nedeljko Šuko, Majnex, igrač utakmice.

Velike Šume – Kafe Čarli 7:1 /1:0/

U posljednjoj utakmici 19. kola igrale su Velike Šume i Kafe Čarli. „Šume“ su u drugom poluvremenu bile u punoj ofanzivi, uz to i golgeterski raspoložene i „demolirali “ su Kafe Čarli sa ubjedljivih 7:1.

Pobjednike predvode strijelci, Milan Govedarica-Govi (3), Rade Gluhović, Miroslav Lazarević, Miloš Elez i Rajko Cicović. Pun udio u pobjedničkom slavlju imaju i ostali iz ekipe, golman Radoslav Marić, Zoran Trbo, a ekipu je kapitenski predvodio i bodrio Radoslav Petrović – Gene.

Čast Mokrana spasava, Miloš Todorović.

„Čarlijevci“ su na terenu sa šest igrača, igraju bez izmjena, „padaju“ u drugom poluvremenu, a nadostaje okosnica ekipe: kapiten Igor Tošić, Aleksandar Gutalj – Guti, Aleksandar Rističević, Bojan Petrović, Đorđe Ćeremiđžić i Nenad Rebrenović.

Igrač utakmice Milan Govedarica – Govi.

Slobodna ekipa: Rosoneri


Tabela

1. SDS kafe Bari 40
2. MDM 38
3. Majnex 32
4. Velike Šume 32
5. SK Astra 31
6. Head Shop 28
7. Ćaće 20
8. Kafe Pavle 20
9. Kafe Čarli 18
10. Bolero 12
11. Rosoneri 1

Strijelci

23. Miljan Radović
18. Milan Karna
16. Sanjin Knežević
15. Jovica Vukadin
14. Bojan Jakovljević, Bojan Ilić, Vladimir Kulašinac
13. Đorđe Dragutinović, Đorđe Elek, Nikola Brezo, Milomir Lopatić, Rajko Cicović, Miloš Elez, Predrag Teletina, Milan Govedarica-Govi
12. Milenko Đerić, Milan Stanišić, Slaviša Vuksanović, Goran Radović, Goran Bajić
11. Bojan Cvjetanović
10. Bojan Gluhović, Božidar Elez, Siniša Golijanin, Predrag Karišik,
9. Vitomir Jugović, Miljan Stjepanović-Skala, Velibor Čvoro / MDM, Sretko Vuksanović, Velemir Ivanović
8. Nenad Rebrenović,Darko Regoje-Batistuta
7. Mladen Hršum,Stanislav Guja, Dušan Paprica, Miroslav Lazarević, Mladenko Vučičević, Mladen Janković, Nemanja Galin, Nikola Skokić
6. Predrag Krsmanović, Đorđe Ćeremiđžić, Srđan Delipara, Slaven Vučičević

Kartoni

Velibor Čvoro /MDM/ kažnjava se sa 3 utakmice neigranja zbog crvenog kartona dobijenog na utakmici 19. kola između ekipa MDM i SDS kafe Bari

Parovi: 20. kolo / srijeda 8. maj

20 h Ćaće – SDS kafe Bari / srijeda 8. maj

Parovi: 20. kolo / 12. maj / nedjelja

11h Rosoneri – Kafe Pavle
12h Head Shop – SK Astra
13h MDM – Kafe Čarli
14h Majnex – Velike Šume

Slobodba ekipa: Kafe Bolerio

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare