Liga rekreativaca: Kumbara brani tron

0

U organizaciji Udruženja fudbalera rekreativaca Pale u nedjelju 29. marta mečevima 10. kola nastavlja se proljećni dio Lige rekreativaca u malom fudbalu u sezoni 2014/15.
Pale imaju tradiciju „loptanja“ na malim terenima i liga je pun pogodak. Nastupaju igrači stariji od 25 godina uz uslov da nisu registrovani ni za jedan klub. Igra se po pravilima pet plus jedan.

Jesenji šampion Kumbara sa 20 bodova, startuje sa prve pozicije. Za vratom su sa 17 bodova Sjetlina i Kafe Pavle, a u igri za najviši plasman je i prošlogodišnji šampion Džabulani sa 16 bodova. Ostali mogu da iznenade i pomrse račune favoritima i u nastavku slijedi neizvijesna i velika borba za šampionski pehar.

Ekipe su izjednačene, očekuje se uzbudljivo i lijepo fudbalsko nadmetanje, velika borba za svaki bod, nijanse i sportska sreća odlučiće na kraju o pobjedniku.

Pokretačka snaga i važna karika jesenjeg šampiona, izdanak podgrapske škole fudbala, centralni vezni Siniša Golijanin vjeruje da će takmičenje proteći u sportskom duhu, viteškoj borbi uz dobru rekreaciju i druženje kako i dolikuje poznanicima i starim prijateljima sa malih i velikih fudbalskih terena.

Golijanin uvažava sportske rivale, očekuje veliku borbu do posljednjeg kola, ali vjeruje u svoje igrače: kapitena Duška Šehovaca, Nikolu Blagojevića, Milana Govedaricu, Bojana Cvjetanovića, Milana Čvora, Luku Božovića, Dragana i Marka Erića, Borisa Palamara, vratara Milana Vukovića i šefa parade, igrača, trenera, menadžera Branislava Guju da će dati maksimum i uz malo sportske sreće osvojiti šampionski pehar.

Mečevi 10. kola, kao i do sada igraju se u Palama u SC „Olimp“ gdje je postavljena nova vještačka trava. U derbiju koplja će ukrstiti Džabulani – Bari Alfa Securiti, a uzbuđanja neizvijesnosti neće nedostajati ni u mečevima Kafe Pavle – Plato, Rosoneri – MDM, Sjetlina – Galeb Sarex i Akvarijus Aco- Kumbara.

Tabela

1. Kumbara 20
2. Sjetlina 17
3. Kafe Pavle 17
4. Džabulani 16
5. Galeb Sarex 15
6. Bari Alfa Securiti 13
7. Rosoneri 12
8. Plato 9
9. MDM 6
10. Akvarijus Aco 2

Strijelci

12. Bojan Ilić
8. Vladimir Kovačević
7. Dušan Paprica, Branislav Guja, Milan Pandurević, Nenad Rebrinović
6. Duško Šehovac, Radivoje Maunaga, Branko Popović, Milan Stanišić, Bojan Čvoro

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.


Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare