Lažno prijavio krađu automobila

0

ISTOČNO SARAJEVO – Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo podnio je nadležnom Okružnom tužilaštvu izvještaj protiv lica čiji su inicijali B.T. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo lažno prijavljivanje krivičnog djela.
On je 13. maja lišen slobode, te je tokom kriminalističke obrade u potpunosti priznao izvršenje krivičnog djela.

Iz CJB Istočno Sarajevo podsjećaju da je policijskoj stanici Han Pijesak 12. maja u 2.10 časova, putem mobilnog telefona, B.T. prijavio da su ga oko 1.00 čas, na dijelu magistralnog puta Han Pijesak-Sokolac, zaustavila dva nepoznata maskirana mauškarca i uz prijetnju upotrebe vatrenog oružja, oduzela mu putničko vozilo „škoda fabija“, koje je uzeo na korištenje od „Rent-a kar“ agencije iz Sarajeva.

B.T. je izjavio policiji da su se u vozilu nalazili i lični dokumenti na njegovo ime, određena količina novca i mobilni telefon.

Nakon preduzetih operativnih mjera i radnji, policijski službenici su došli do saznanja da postoje osnovi sumnje da je imenovani lažno prijavio navedeno krivično djelo. Tokom pretresa porodiče kuće pronađen je mobilni telefon i lična karta, čije je oduzimanje prijavio.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare